ثبت شرکت,amirisabt.com

ثبت شرکت,amirisabt.com

ثبت شرکت,amirisabt.com

اخذ کارت بازرگانی

ثبت شرکت,amirisabt.com

ثبت شرکت,amirisabt.com

ثبت شرکت,amirisabt.com

ثبت شرکت,amirisabt.com

ثبت شرکت,amirisabt.com

ثبت شرکت,amirisabt.com

ثبت شرکت,amirisabt.com

 

اخبار اخیر

پرورش تشی

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

پرورش تشی

تشی از خانواده جوندگان است که وزن آن تا ۳۰ کیلوگرم می رسد و عمرش ۱۵ سال است. این حیوان گیاهخوار بوده و دوره آبستنی آن ۱۱۲ روز می باشد که موقع زایمان بچه ها با مو و چشمانی باز متولد می شوند و تا ۲ ماهگی شیر می خورند.

در کشور ما تشی را به عنوان یک آفت می شناسند و کشاورزان و باغداران وقتی با تشی مواجه می شوند آن را از بین می برند ولی می توان با هماهنگی مسئولان ذی ربط این حیوان را صید کرده و پرورش داد و بعد از دوران تولید تعداد تعیین شده ای را به طبیعت بازگرداند و مازاد را راهی بازار کرد. با این کار با کمترین مقدار سرمایه اولیه، هم اشتغال زایی کرده و هم جلوی انقراض نسل این حیوان را می گیریم.

دمای مناسب برای پرورش تشی بین ۲۰ الی ۲۵ درجه سانتیگراد است که اگر دما به پایین تر از ۱۲ درجه برسد حیوان فعالیت خود را کم می کند و تمایلی به تولید مثل ندارد. تهویه هوا باید منظم انجام پذیرد زیرا اوره متصاعد شده از ادرار حیوان ممکن است مشکلات تنفسی ایجاد کند . تشی به جریانات هوا حساس است و باعث بیماری حیوان می گردد.

برای تغذیه تشی می توان از انواع ضایعات کشاورزی و پس مانده صنایع غذایی استفاده کرد. تشی علاقه وافری به سیب زمینی و میوه جات دارد. گاها دیده شده حتی از خرما نیز تغذیه میکند . البته در دوران شیر دهی باید کلسیم به جیره غذایی اضافه گردد تا حیوان مولد ضعیف نشود . هم چنین به جیره غذایی حیوانات جوان باید از موادی که پروتئین بالا دارند استفاده کرد تا به حداکثر رشد برسند. البته ما برای حیوانات جوان از سنگ نمک استفاده نمی کنیم. از نمک به عنوان چاشنی غذایی استفاده می کنیم. تشی های جوان به سنگینی آب بسیار حساس هستند.

تشی های جوان معمولا بعد از تغذیه به صورت درازکش در کف قفس قرار می گیرند که باعث می شود افراد تصور کنند که حیوان بیمار است، ولی این امر یکی از نشانه های سالم بودن حیوان می باشد چون نشان می دهد که حیوان از کل ظرفیت معده خود استفاده کرده است. تشی ها بعد از ۴ ماه به وزن ۸ کیلو گرم می رسند که وزن ایده آل بازار است

بازار هدف

در پرورش حیوانات خاص مهمترین نکته پیدا کردن بازار هدف است. بازار هدف برای گوشت تشی کشورهای آسیای شرقی می باشد و در داخل همان طور که گفته شد می توان از آن به عنوان دارو استفاده کرد. بازار هدف برای چرم و تیغ و جمجمه، اروپا و آمریکای لاتین است. 

نوشتن دیدگاه

از این که برای مطلبی از ثبت امیری نظری دارید و آن را ارسال می کنید,خوشحالیم.نظر شما پس از تایید منتشر می شود.و اگر سوالی در نظرات طرح کنید پاسخ شما سریع درج می شود.ارسال نظر بدون نیاز به ایمیل است.


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید