ثبت شرکت,amirisabt.com

ثبت شرکت,amirisabt.com

ثبت شرکت,amirisabt.com

اخذ کارت بازرگانی

ثبت شرکت,amirisabt.com

ثبت شرکت,amirisabt.com

ثبت شرکت,amirisabt.com

ثبت شرکت,amirisabt.com

ثبت شرکت,amirisabt.com

ثبت شرکت,amirisabt.com

ثبت شرکت,amirisabt.com

 

اخبار اخیر

پرورش کبک

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

پرورش کبک

پرورش کبک در ایران قدمت چندانی ندارد. عادت‌کردن ذایقه مردم به مصرف گوشت‌مرغ و نهایتا اردک در مناطق شمالی کشور، باعث شده هنوز هم این رشته چندان با رونق در اقتصاد کشور پا نگیرد.  گوشت‌ کبک‌جوان، نرم و به‌سرعت پخته می‌شود. بر خلاف قرقاول که باید پس از کشتن چند روز با پر در داخل یخچال نگهداری شود، کبک با فاصله کوتاهی بعد از ذبح، قابل‌خوردن است. گوشت کبک گرم و خشک و زود هضم است.

  گوشت کبک از لذیذترین گوشت‌هاست. طعم مطبوع انواع گوشت، عمدتا به‌دلیل وجود ماده‌ای است بنام گلیکوژن که در سلول‌های ماهیچه‌ای وجود دارد. هر قدر ماهیچه در طول حیات خود فعال‌تر باشد گوشت آن نیز لذیزتر است. مانند ران مرغ، دم ماهی، ران حیوانات شکاری و گوسفند و همچنین سینه پرندگان وحشی. کبک هم به دلیل جنب‌وجوش بالا از این ویژگی بهره‌مند است. ماهیچه سینه که بزرگ‌ترین ماهیچه پرندگان است در پرندگانی چون مرغ و خروس و اردک و غاز که امکان پرواز ندارند دارای بافتی خشبی و خشک و طعمی نه‌چندان لذیذ است، درحالی‌که در مورد کبک به‌دلیل جنب‌‌وجوش و پروازهای متناوبی که انجام می‌دهد گوشت سینه پرنده علاوه بر اینکه حجم قابل‌توجهی از کل‌لاشه (یک‌سوم لاشه) را تشکیل می‌دهد دارای طعمی بسیار خوش و لذیذ است. همچنین بافت‌های مفصل این پرنده به‌دلیل وجود سلول‌های پیچیده پیوندی در اثر پختن یا بریان‌شدن به‌هیچ‌وجه متلاشی نمی‌شود و پرنده پس از طبخ نیز ترکیب خود را حفظ کرده و در پذیرایی‌ها، زیبایی و آرایش فراوانی به سفره می‌دهد.

 بر اساس ضوابط نظام دامپروری کشور در ابتدا باید از سازمان جهاد کشاورزی استان (سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان) مربوطه پروانه تاسیس گرفت؛ بنابراین بهتر است قبل از تهیه زمین برای ایجاد مزرعه پرورش کبک به واحد صدور پروانه سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان مراجعه و با کارشناسان مذاکره کرده تا با درنظرگرفتن ضوابط نظام دامپروری کشور، اقدامات لازم انجام شود. بعد از دریافت موافقت اصولی باید با ادارات دامپزشکی، محیط‌زیست، میراث فرهنگی، امور اراضی درباره بلامانع‌بودن ایجاد واحد پرورشی کبک، هماهنگی‌های لازم انجام شود.

@sabtsherkatamiri

نوشتن دیدگاه

از این که برای مطلبی از ثبت امیری نظری دارید و آن را ارسال می کنید,خوشحالیم.نظر شما پس از تایید منتشر می شود.و اگر سوالی در نظرات طرح کنید پاسخ شما سریع درج می شود.ارسال نظر بدون نیاز به ایمیل است.


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید