ثبت شرکت,amirisabt.com

ثبت شرکت,amirisabt.com

ثبت شرکت,amirisabt.com

اخذ کارت بازرگانی

ثبت شرکت,amirisabt.com

ثبت شرکت,amirisabt.com

ثبت شرکت,amirisabt.com

ثبت شرکت,amirisabt.com

ثبت شرکت,amirisabt.com

ثبت شرکت,amirisabt.com

ثبت شرکت,amirisabt.com

 

اخبار اخیر

طرح تولید تیرچه کرومیت

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

طرح تولید تیرچه کرومیت

سازه‌های ساختمانی به دو دسته  تقسیم‌بندی می‌شوند.

  1. سازه‌های فلزی
  2. سازه‌های بتنی

که هر یک بنا به شرایط اقلیمی خاص هر منطقه کاربردهای متفاوتی دارند. مهم‌ترین مزیت سازه‌های فلزی در سرعت بالای اجرای عملیات ساختمانی است ولی به همین دلیل نیاز به نقدینگی بالاتری دارد. تیرچه‌های کرومیت نوعی از سقف‌های پیش تنیده‌اند که در سازه‌های فلزی کاربرد فراوان دارند. اجزای اصلی و بخش اعظم تشکیل‌دهنده و تمام اجزای اصلی و فرعی این تیرچه از ورق تهتانی، میلگرد زیگزاگ و برشی، ورق‌های نبشی و فوقانی از آهن است. مزیت اصلی این نوع تیرچه‌ها نیز در سرعت بالاتر اجرای کار است.
مهم‌ترین اصل در شروع این کار و سرمایه‌گذاری در این فعالیت داشتن امکانات مکانی و زمین مناسب است. کارشناسان و فعالان این حوزه براین باورند که کمتر از پنج تن تولید در روز به لحاظ اقتصادی به صرفه نخواهد بود. برای شروع از این سطح که به‌صورت حرفه‌ای می‌توانید کار را دنبال کنید، سرمایه اولیه‌ای در حدود 200 تا 250 میلیون تومان نیاز دارید. برای این کار باید زمینی به وسعت 800 تا 1000 متر در اختیار داشته باشید که بسته به شهر یا منطقه‌ای که در آن قصد اقدام به این کار را دارید قیمت‌های زمین متفاوت است. علاوه براین یک مسئله مهم در این کار داشتن برق سه فاز، داشتن نیروی انسانی ماهر و متخصص و تامین مواد اولیه مناسب است.
بنابراین بهتر است در مکانیابی این کار دسترسی به منابع مواد اولیه و مصالح مرغوب را مدنظر قرار دهید. دسترسی و نزدیکی به بازار مواد اولیه می‌تواند تا حد زیادی از هزینه‌های حمل بکاهد. برای تولید در این سطح به 12 تا 15 نیروی کار احتیاج دارید؛ هشت تا 10 نیروی متخصص در زمینه جوشکاری و چهار تا پنج نیروی کار ساده که وظیفه خوراک‌دهی و تسهیل کار برای جوشکار‌ها را به عهده دارند. یک نیروی حسابداری نیز درکنار کار نیاز است.
با این سطح از تولید، برای اجرای هر سقف در ساختمان‌های معمولی و متوسط که بین 60 تا 120 متر مربع مساحت دارند، یک روز زمان نیاز است. برای تامین برق سه فاز نیز باید حدود 10 تا 15 میلیون کنار بگذارید. لکتی‌فایر سه فاز یا همان دستگاه جوش از ملزومات اصلی در فرآیند تولید است که در چنین سطحی تا 10 دستگاه برای پیشبرد کار لازم است که در بازار حدود دو میلیون تومان قیمت دارد. همچنین چهار دستگاه خم زیگزاگ ( 5/2 میلیون) و شابلون نیاز دارید که با توجه به نوع و سطح تولید متغیر است.
در مجموع از تمام این مواد اولیه حدود 150 تن در ماه مصرف کارگاهی در این سطح است که به طور میانگین و به‌صورت خام و قبل از عملیات جوشکاری هر کیلوگرمی 2020 تومان برایتان تمام می‌شود و در نهایت هزینه تمام شده هر کیلوگرم2190 می‌شود که با توجه به قیمت تیرچه آماده در بازار (2300 تومان) 110 تومان به ازای هر کیلوگرم سود کار است. به این ترتیب ماهانه با سودی معادل 15 میلیون تومان مواجه خواهید شد. از سوی دیگر چون خریدهای عمده در بازار از صرفه بیشتری برخوردار است بنابراین با گسترش کار و افزایش سطح تولید می‌توانید درصد سود خود را تا دو برابر (معادل 20 درصد) در مقیاس‌های بالا افزایش دهید.
هم اکنون طرح تولید تیرچه کرومیترابه  کارشناس طرح نویس ثبت امیری سفارش دهید.

طرح توجیهی

با ثبت امیری همراه باشید.

@sabtsherkatamiri

نوشتن دیدگاه

از این که برای مطلبی از ثبت امیری نظری دارید و آن را ارسال می کنید,خوشحالیم.نظر شما پس از تایید منتشر می شود.و اگر سوالی در نظرات طرح کنید پاسخ شما سریع درج می شود.ارسال نظر بدون نیاز به ایمیل است.


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید